mandag 22. juni 2009

Post til jentene mine
Etter å ha blitt inspirert av bloggen og den utrolig flotte lekehytta til Lykkebo, bestemte jeg meg for å lage postkasse til lekehytta Andrea og Maja skal få. Postkassa er den gamle til farmor og farfar (de bodde her før). Så har jeg pusset og malt. Bokstavene er fra Panduro, og deretter malt. Og se så fint det ble!

Andrea lekte allerede i dag at hun hentet avisen i den. Da skal det bli veldig stas når besteforeldre, oldeforeldre, onkler og tanter kan legge oppi et lite kort til jentene -- når de en gang får seg den mye omtalte lekehytta.
FØR:
ETTER:

Så er det bare for mamma og pappa å leke postmann Pat!


4 kommentarer:

 1. oj så fint det ble! Utrolig fint med de uthevede/dype bokstavene ::) sånn vil jeg ha på min egen postkasse ;)
  ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Så flott den ble! Stor stas med engen postkasse!! Her sjekkes den hver eneste dag!;)

  SvarSlett
 3. Så kreativ du er Cecilie :) Blir helt inspirert. Tror jeg skal hyre deg inn som interiørkonsulent når vi skal kjøpe hus en gnag :)

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails