søndag 7. juni 2009

Markblomster og fyrbesøk

En skjønn bukett markblomster plukket langs fyrveien. Jeg og ei god venninne trillet søskenvogna til Lista fyr. Som jeg - btw - driver sammen med broren min. Fyrbesøk er assosiert med is hos storesøster, så isen måtte til. På vei hjem ble alle de vakre markblomstene forent i en smukk bukett.


Lista fyr et stedet i mitt hjerte! Har jobbet her siden 2000, og har siden 2006 drevet infosenter og utleieleiligheter ved fyret. Holder også et øye med fyrtårnet. Her er mellom 30-40 000 besøkende hvert år - og jeg viser stolt fram fyret "mitt" og mitt vakre Lista! :) *skryte, skryte*
Skal nok skrive mer om Lista, fyret og bygda etter hvert. Russenavnet mitt var "patrioten", og det sier jo litt. ;)

1 kommentar:

  1. Jeg var på slektstreff på Fruholmen fyr i fjor - veldig spennende!
    Og til neste år skal døtrene mine på speiderlandsleir på Lista - kanskje det blir anledning til å besøke fyret? Så har de fått med seg to ytterpunkter i det vakre landet vårt ;-)

    SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails