fredag 12. juni 2009

Å, som jeg savner...
...å være med i slåtta! Sitter hjemme med mine to små, og ønsker meg inn bak rattet i traktoren! Mannen er i full rulle med slåing, pressing og pakking av rundballer. Det brukte å være min jobb før jeg ble mamma. Og har nok både presset og pakket mange mange hundre rundballer. Man er så fri langt ute på jordet - noe godt å leske seg på ved siden av setet, svette i panna og P4 på fullt! :) Til langt på kveld. Mannen kjørte til klokken tre i natt.
Når kornet er tatt og halmen skal presses, håper jeg at jeg kan snike meg med litt... *håper*

I morgen reiser vi hele familien til Danmark, sammen med mamma og de. (Ja! Mannen tar fri fra slåtta!) Jeg og ungene blir helt til onsdag, mens mannen må hjem til gården på mandag - så han tar ferja hjem igjen søndag kveld.
Blir deilig å komme seg litt vekk..!

11 kommentarer:

 1. Så deilig med ferie! God tur til Danmark! Kos dere masse!!


  Klem

  SvarSlett
 2. GOD TUR :) Ha en kjempe fin tur :)

  SvarSlett
 3. Hørtes spennede ut å kjøre traktor og lage rundballer. Når jeg var med i slotten var det hesjing og silo som gjalt. Stas å sitte på høylasset som hesten dro. Nå høres det ut som jeg er ei ordentlig gammel kjerring. Men de dreiv på gamlemåten bestemor og de dag.

  God tur til Danmark og velkommen til NIB
  :)

  SvarSlett
 4. Hei

  Dette er første gang jeg titter innom bloggen din. :o)

  Håper det er greit jeg legger deg til min blogglisten min.
  Vil så gjerne følge med på lekehus prosjektet ditt.

  Vi kommer nemlig til å bygge lekehus til mini-Bea neste år. Og jeg gleder meg som en unge til at vi setter igang. ;o)

  Klem fra Bea

  SvarSlett
 5. For en nydelig og inspirerende blogg dette var!
  Likte spesielt godt historien om det flotte glassbilde og før/etterbildene av krakken din bestefar lagde til deg. Snakk om make-over! Resultatet ble helt fantastisk flott!!!

  Etter å ha blitt så positivt overrasket, legger jeg meg til som følger av bloggen din.
  Ha en fortsatt fin helg i Danmark!

  SvarSlett
 6. Hei :) Hyggelig å kikke innom i nye blogger.
  Det går så fort når barna er så små...Plutselig kan du delta i slåtten i gjen :) -Og da er det kanskje litt vemodig at barna her blitt så store at de ikke trenger deg til å passe på de 24 timer i døgnet :)

  Ha en flott tur til Danmark!

  Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 7. Så koselig blogg du har :) Velkommen til Nib!

  Ha det fint!

  SvarSlett
 8. Det høres jo faktisk gøy ut! (men sikkert slitsomt også...). God ferie! ;-)

  SvarSlett
 9. Hei, hei. Håper dere får det riktig fint på ferie. Fin blogg du har. Den krakken ble bare såå fin. Legger meg til som følger...synes det er så spennende med lekehytte prosjektet ditt!!

  SvarSlett
 10. Hei!
  God tur til Danmark, håper dere får en fin tur. Så du hadde lagt deg til som følger på bloggen min, så koselig! Min første følger... Å kjøre traktor er en ting jeg faktisk skulle ønske jeg kunne, er vel litt ønsket om å klare sjøl som slår til tror jeg...
  Ha en fin kveld

  SvarSlett
 11. Velkommen til NIB!! :-)
  håper du koser deg i Danmark, ta gjerne en titt innom vår blogg!
  klem

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails