mandag 27. juli 2009

Boblende glede


Tenk at små bobler kan skape så stor glede. På nytt og på nytt. Like fascinerende hver gang de flyr fritt av sted. Og like gøy hver gang å prøve å fange dem. De enkle gleder. Barnlige gleder. Kunne vi alle bli som barn igjen av og til.
Vi ble møtt ble såpebobler da vi kom ut på kirketrappen som nygifte. Herlig!


6 kommentarer:

 1. Med såpebobler BLIR man jo nesten som barn igjen. (Eller er det bare jeg som er barnslig?)
  Jeg elsker også å bygge sandslott med vollgraver. Og å bygge demninger i vårløsninga ;-)

  SvarSlett
 2. Er så enig med det som Hanne skriver, jeg blir også nesten som barn igjen selv jeg når det gjelder såpebobler...Istedenfor å kaste ris (eller annet) så skal barna til forloveren min blåse såpebobler på oss når vi kommer ut av kirken :)

  Håper det var ok at jeg lånte noen av dine bilder til "takkeinnlegget" inne hos meg!???

  Ingen lager så hjertelige innlegg som deg, du gleder virkelig Cecilie! Dette innlegget var så frydfyllt at jeg kjenner det i magen :)

  Varme klemmer

  SvarSlett
 3. Nydelig bilde;) Storebror setter også pris på såpebobler, og jeg husker selv hvors spennende det var å få en slik boks..jeg savner å være barn igjen;) Men det er lov å glemme seg bort ja..herlig med såpebobler på de nygifte ( og man lever vel nesten i en boble når man er nygift også;)

  SvarSlett
 4. Ja, det er rart..men såpebobler ER jo kjempe gøy!! hihi;p ååå..for en morsom idè med bobler på kirketrappa..hmmm..kanskje vi skal herme..hihi

  SvarSlett
 5. Kjempe flott bilde av ei nydelig lita jente. :o)

  Tusen takk for den koselige kommentaren på bloggen min. :o)

  Og jeg ser at prinsessene våre er ikke så ulike nei. hihi og støvlene er jo bare super søte. ;o)


  klem fra Bea

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails