søndag 26. juli 2009

Utforskende familietur


I dag har vi storkost oss på båttur. Hele familien på fire. Har grillet hamburgere, utforsket nye steder og plasket med føttene i vannet - noe som ledet til en liten dukkert. Vi la båten til på en stor stein, med sanstrand på tre kanter. På bildet under kikker far og datter ned på den fine sandstranden bak steinen. Og Andrea (ja, vi alle) hadde det helt fantastisk. :)Ønsker alle som besøker bloggen min
en riktig god uke!


8 kommentarer:

 1. Takk for titten.
  Så ut som en herlig stund det ja.
  Kjekt med sommer og sol, vann og alt som hører til. Ha en fin søndagskveld.
  Hilsen Helen

  SvarSlett
 2. Herlig, jeg vil også ha sol! :P

  SvarSlett
 3. Så koselig blogg du har, fant deg hos Vibeke...
  Anette:-)

  SvarSlett
 4. Så herlige bilder, så ut som en kjempekoselig tur! Også må jeg bare si TUSEN TUSEN TUSEN takk for awardene! Nå er det jeg som er takknemmelig og rørt! Vet ikke hva mer jeg kan si;) Utrolig koselig var det. Vi reiser bort et par dager nå, men skal gi den videre når jeg kommer hjem igjen:) Ha en flott ny uke!

  SvarSlett
 5. Så fine bilder,fikk lyst til å gå ut å plaske litt i vannet selv,men ikkje i dag kansje.? Klem fra Mira.

  SvarSlett
 6. Heisann.
  Golvet koster ca. 300 kr.m/2. Det er ikkje så veldig dyrt egentlig. Det er laminatgolv, ikkje parkett. Men vi vil ikkje ha parkett siden det blir så lett riper i det. Eg veit det er mange som ikkje liker laminat fordi det er hardt å gå på, men vi har det no, og eg ser ingen problem med det =)

  SvarSlett
 7. Hei:)ramlet over denne bloggen på en bloggrunde..så flaks:)Fantastisk blogg, nydelig barn..og mange flotte bilder...tar gjerne turen inn hit fast:)legger meg til som følger jeg:)ha en strålende uke du også..og velkommen till min blogg også:)klemmer fra monja

  SvarSlett
 8. Nydelige bilder! Herlig familieidyll!!
  Ha en nydelig kveld! Klem

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails