mandag 20. juli 2009

Is --- 10 kroner!


Andrea selger is som varme hvetebrød for tiden. Mine hjemmesydde is falt i smak - virkelig! Hun sier de koster 10 kroner. Og hun er virkelig stolt over de klirrende myntene i den prikkete pengeboka si. Helst vil hun ha pengeboka med i senga, men det får hun altså ikke lov til...
Det blir nok mer is laging utover sommeren. Ser ut til å bli slitt etter all liksom-spisinga til lillegull.


6 kommentarer:

 1. Fantastiske iskremer!! Kjempelurt!! Om jeg bare hadde fått det til...
  Ønsker deg ei flott uke!
  Klem

  SvarSlett
 2. Takk for hilsen hos meg:)
  Kan godt tenke meg noen sånne is hvis de bare koster 10 kr! He he.. Hadde vært fine i dukkestua de.. Må nok lære meg å sy snart. Det er neste prosjekt her i gården tror jeg.
  Ha en fin kveld..:)

  SvarSlett
 3. Så nydelige iskremer ;-) Herlig!

  Når du skal få til Link Within så går du til denne linken: http://www.linkwithin.com/learn?ref=widget
  Den kommer jeg til av å trykke på logoen til Link Within på en blogg som har det. Der registrerer du deg og følger stegene! Umulig å gjøre feil ;-)

  Si ifra om du fikk det til!
  Klem J

  SvarSlett
 4. Hellu! Så fine de var!Flink du er da:) Har du bloggshop også? Ønsker deg en god natt..og forts fin uke:) Klem til deg:)

  SvarSlett
 5. Nydelige is, du er flink til å sy;) Rimelige var de også;) Det ser ut som om de blir spist på ordentlig også, så iskremfabrikken blir nok ikke stengt med det første. I dag har det regnet her, men toåringen og jeg spiste jammen is for det ute i regnet;)

  SvarSlett
 6. Hei. Tusen takk for at du tittet inn på bloggen min! og for hyggelig kommentar! Kommer til å følge bloggen din den er kjempe flott! klem fra Lena

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails