søndag 19. juli 2009

Knust. Trenger hjelp!


Andrea sin skjønne spilledåse er knust. Pappaen mistet den i gulvet ved et uhell, og hele den fine kulen med vann/glitter i knuste. Den spiller enda, men er uten kuppel.
Jeg og Andrea har mange gode minner med denne spilledåsen. Og mitt ønske var at denne skulle hun huske, få mange gode minner fra melodien, og ha denne spilledåsen som et kjært minne fra barndommen. Men det gikk altså i knas.
Jeg er på utkikk etter akkurat denne spilledåsen. Noen som kan hjelpe meg? Den var utsolgt på barneparadis.no. Det står "Girls just wanna have fun" på sokkelen. Noen som vet hvor jeg får tak i en slik?


4 kommentarer:

 1. Nei å nei så trist! Kan desverre ikke hjelpe men jeg håper at noen andre kan...

  Klemmer

  SvarSlett
 2. Så trist da...
  Sjekk Bambams nettside over forhandlere i Norge http://www.bambam.dk/default.asp?mode=cmsview&page=13

  Håper noen av disse kan hjelpe deg.

  SvarSlett
 3. Trist når sånt skjer, men... sånt skjer!
  Du kan prøve Hjemmets lille avis. Der har jeg fått hjelp flere ganger, og det er helt gratis å annonsere med bilde.

  SvarSlett
 4. Den har de på Lille Martine i Trondheim :)

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails