torsdag 16. juli 2009

Koselig bytur


I dag har jeg og Maja vært på bytur. Til Kristiansand. Vi har hatt en flott dag, med spising på restaurant, kuleis og handling. Med godt selskap.
Min gode venninne, Caroline, prøvde og hentet brudekjolen sin. Jeg kjøpte forloverkjole. Er kjempefornøyd!
Jeg gikk meg også vill i en interiørbutikk, og kom forfjamset ut med en del Green Gate og en ny voksduk i posen. Jeg vil erklære meg ustabil i gjerningsøyeblikket. Det kommer nok bilder ved en senere anledning. ;)
Til Andrea kjøpte jeg en søt liten pengepung. Den også med de herlige polkadottene. Den lå sammen med Green Gate, men om den bærer det merket, vil jeg ikke uttale meg om. Kanskje. Hun elsket den iallefall! Og har holdt på den i hele kveld.

Det beste kuppet jeg gjorde hele dagen, var på vei hjem igjen, fire minutter hjemmenifra. En sjarmerende liten Emil-liknende gutt stod i veikanten. "Stopp. Loppemarked. Mye fint". Stod det på et skilt. Og på toppen av skiltet stod en flott, gammel sinkbalje. Jeg kjørte først forbi, men snudde ved neste innkjørsel. Gutten smilte når jeg kom tilbake, og ville gjerne selge meg balja for 20 kroner. Jeg hadde bare en hundrelapp, og den kjekke, litt beskjedne, gutten begynte å telle opp vekslepenger i femkroner og enkroner. Stakkar. Jeg sa at jeg kunne få igjen 30 kroner, og så fikk han 70 kroner for balja. Den var verdt det! Den søte gutten ble kjempestolt av det godt kuppet han hadde gjort. Og jeg kjørte like fornøyd hjem. En god handel!


5 kommentarer:

 1. Så koselig blogg du har! Fint at du fant deg en slik sinkbalje, jeg har en jeg også, som jeg liker veldig godt. Har plantet rosa nellik i den i sommer. Veldig søte jenter du har. :) Kom gjerne innom meg på Husfruas Memoarer.

  SvarSlett
 2. Må bare legge igjen enda en hilsen til deg. :) Har lest meg nedover i bloggen din, syns den er veldig fin, du er flink å skrive og formidle gleden du føler. Veldig fin liten bønn du skrev tidligere også. :)

  SvarSlett
 3. For et koselig og morsomt innlegg. Enig med Hulda - du skriver GODT!
  Ønsker deg ei fin helg!
  Pludrehanneklem

  SvarSlett
 4. Så koselig med by tur. Å ikke minst loppe marked gutten. Slike skulle stått oftere langs veien.
  Her blir de nok by tur i en sørlandsk by på meg også i morgen. Dog en mye mindre by en Kristiansand.
  Håper på å finne et par skatter der jeg også:O) Ha en herlig dag. Klem fra Elin :O)

  SvarSlett
 5. Å så deilig. Du ble glad, og den lille gutten ble sikkert kjempeglad han også. En god dag :)
  Klæm Susanne

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails