mandag 6. juli 2009

Mangfold av velsignelserI helgen har vi hatt barnevelsignelse til lille Maja. Dagen var strålende med familien samlet og deilig sol! Jentene mine var kledd opp i like kjoler, og var så søte. (synes mor iallefall)
Bordene var pyntet med peoner og lyserosa lys - selvsagt. På gavebordet stod en vase med prestekrager fra svigermors hage - som mathet bordkortene med hjemmelagede prestekrager på.

Kakebordet ble flott! Bestemor, mamma og svigermor laget de herligste kaker. Rabarbrapai, gelekake, mammas jordbærkake, og verdens beste. Samt kransekake fra mammas tante Berit i Bergen. Ei kjøpekake ble det også, nydelig pyntet med Majas navn.Det er ikke ofte jeg viser bilder av meg og min familie. Men dette tenkte jeg var en gyllen anledning til å vise fram mine kjære.
Tenk at vi allerede har blitt en familie på fire. Min kjære bonde, meg selv, Andrea på mitt fang og Maja på Steinars fang.

Mi nydelige Andrea!

Søskenkjærlighet!

Skjønne lille Maja!

Mor og yngste datter!

Siden vi feiret dagen på speiderhytta, var det nok av plass på boltre seg på! Andrea (og Maja) storkoste seg i selskap av både onkler, tanter, besteforeldre og oldeforeldre. De er så heldige å ha alle fire oldemødrene sine igjen, og en oldefar. Stor stas!
Leken gikk også lystig med søskenbarnet Alexander. Det er nok noe i det at like leker best. Så søte de små er sammen!

Kos med farfar!
Tar en dans!

*smask*


Bilder taler ofte bedre enn ord. Dagen ble iallefall rikelig velsignet på mange måter. En minnerik dag hele familien, og masse bilder å vise av dagen sin til lille Maja når hun blir stor!


3 kommentarer:

 1. Så koselig dette såg ut!! Herlige jenter i flotte kjoler!! Ser at du fikk pyntet flott med peoner;)

  SvarSlett
 2. Det ser ut til at dere fikk en kjempefin dag :) velsignet med godt være også!

  Ha en fin dag! Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 3. Så koselige bilder! :) Tenk at dere er blitt en familie på 4!! Det er stort det :)

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails