fredag 24. juli 2009

Skjønne markblomster


Langs fyrveien er det ulike markblomster gjennom hele sommerhalvåret. Litt av en variasjon. Og skjønne å ha på hagebordet! Disse to skjønnhetene har jeg aldri lagt merke til før en gang tror jeg. Men de ropte mot meg at de ville være med hjem.


5 kommentarer:

 1. Så fine blomster. Hva er det slags?
  Ønsker deg GOD HELG!
  Pludrehanneklem

  SvarSlett
 2. Takk for hyggelig besøk.
  Ingenting er så vakkert som markblomster, koselig blogg du har med flotte bilder.

  God helg!

  SvarSlett
 3. Flotte blomster! Nydelige bilder! Den ene tror jeg er kattefot, den har jeg plantet i et bed her, men den blomstrer enda ikke. Den ripspaien så god ut, skal prøve meg på den i helga. Takk for at du deler oppskriften;)
  Ha en fin fredag;)

  SvarSlett
 4. Nydelige blomsterbilder! Den paien i innlegget under her skal jeg prøve, takk for at du deler :)

  God helg,
  klemmer

  SvarSlett
 5. Takk for besøket. Koselig å få "nye" bloggere på besøk. Herlige bilder, skulle ønske jeg var like flink som deg. Men man får jo ikke tid til å lære seg alt så jeg nyter av andres ferdigheter på dette punktet. Håper det er greit at jeg legger deg til i blogglista mi:-)
  Home is where the heart is...står det på skapdøren oppunder taket:-)

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails