søndag 19. juli 2009

Sommer i kjoler


Inspirert av Nina i bloggen hennes Dill dall og sånt legger jeg ut noe godt for øyet - fine kjoler. Sommeren er tid for kjoler. Denne brukte jeg i to bryllup i fjor, og i Majas barnevelsignelse i år. (Ja, jeg bruker en kjole flere ganger) :)

Ønsker alle som titter innom bloggen min
en herlig uke!


5 kommentarer:

 1. Nydelig kjole med mange flotte detaljer:)

  SvarSlett
 2. Ååå så fin kjole.

  Ha en fin dag.

  Ingunn

  SvarSlett
 3. Nydelig kjole- jeg også bruker ting flere ganger- og denne er jo alt for fin til bare å brukes en gang;) Ha en fin mandag;)

  SvarSlett
 4. Selvsagt må en så flott kjole få lufte seg flere ganger! Jeg har mine kjoler i årevis. Noen av dem er kjoler mamma sydde til seg selv da hun gikk sykurs midt på 70-tallet. Tror det er like morsomt for både henne og meg når en av dem får være med på fest.
  Pludrehanneklem

  SvarSlett
 5. Kjempe fine iser du har laget! Skjønner godt de falt i smak.Og kjolen hvar lekker,klart det må brukes flere ganger.

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails