søndag 30. august 2009

5000 unike besøk :)


Da har telleren min tikket over 5000 unike besøk siden juni. Jeg hadde aldri trodd at så mange skulle komme innom meg og min lille blogg da jeg startet. Den siste måneden har det vært hele 2000 unike besøk innom. Må bare si at jeg synes det er kjempekoselig! Og jeg setter stor pris på hver eneste kommentar dere legger igjen - varmer hjertet mitt hver gang! Tusen takk! :)
Har fått noen få spesielle, gode bloggevenninner her inne, og det synes jeg er utrolig hyggelig! Det er fint å kunne blogges her i blogglandia. Og dele felles interesser og tanker. Og få mye god inspirasjon.
Bloggen har blitt mitt lille pusterom fra en ellers travel hverdag. Det er godt å kunne sette seg ned på kvelden og leke litt i en annen verden her inne. Det er lett å bli revet med i all inspirasjon og flotte bloggedamers kreatvitet. Men jeg har prøvd så godt jeg kan å lage min egen vei. Blogge om det jeg bryr meg om. Og blogge for min egen skyld, og ikke for andre.
Takk til alle som har fulgt bloggen min! Og takk for alle koselig kommentarer! Jeg slutter nok ikke å blogge med det første...7 kommentarer:

 1. Gratulere med de første 5000 besøkende:) Jeg fant bloggen din i går og den gikk jo som sagt rett inn som favoritter. Veldig koselig å ta en tur innom deg:)Gleder meg til å se og høre hvordan det går videre med deg og dine i løpet av høsten:)
  Forsatt lykke til med bloggingen:)

  SvarSlett
 2. Gratulerer med 5000 besøk.
  Følger deg videre
  Ha en fin dag

  SvarSlett
 3. Gratulerer med 5000 unike besøk! :-) Ikke så lenge siden jeg heller oppdaget bloggen din, og jeg liker den kjempegodt! Ekstra morro at det blogges fra Listalandet, da jeg med jevne mellomrom besøker stedet. Har masse slekt der ute nemlig;) Gleder meg til å fortsette å følge deg og den fine familien din:)

  SvarSlett
 4. Oi, 5000 unike siden juni, det er jo knallbra!! Gratulerer sååå mye, jeg kommer nok til å henge med deg leeeenge... ;)

  SvarSlett
 5. Gratulerer såååå mye, det er jo knall bra, men ikke rart, da du har en fantastisk herlig blogg;)hipp hurra;)klemmer

  SvarSlett
 6. Hurra for at du blogger. Jeg liker bloggen din og er rask til å være innom når jeg ser at du har oppdatert :) Ha en god dag!

  SvarSlett
 7. Så moro!Gratulerer så mye:)
  Bloggen din er kjempefin,og som du sier;blogg om det DU bryr deg om,det er jo det som er meningen her inne....uansett er det koselig å følge deg!ha en toppers dag:-)

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails