lørdag 8. august 2009

Blogglandias must-haves


Det er flere ting som synes å være must-haves her i blogglandia. For oss nokså ferske er flere ting ganske påfallende. Noe forekommer ganske så hyppig på flere ulike blogger. Tenker interiørblogger. Og jeg har mang en gang fått meg en liten latter. Men jeg ser jo at jeg selv også henger meg på.

Her er en liten liste:
greengate
mailegkaniner
godisskål
stjernekopper
hvit spaymaling
fancy muffins
gummistøvler
terakottakrukker
vimpler
sinkbalje
peoner
tilda
rosa kitchenaid maskin


Kom gjerne med flere forslag. :)6 kommentarer:

 1. He-he-he!!
  Du skriver så godt, det jeg lenge har tenkt. Det er så sant, så sant. Har vært på ferie og kom igjen igår. Og vet du hva jeg kjøpte på min ferd? hehe, jo Grennegate selfølgelig, to kaffelatte krus, så de skal blogges etter hvert. Og jeg har sydd hjerter, sprayet ting,malt masse i hvitt, strikket kopptue etter oppskrift...Så joda...vi blir påvirket....Og det er nok flere ting jeg kommer til å henge meg på etter hvert. Sånn er vi bare. Ser at mange av husene etter hvert er svært like, en vet nesten ikke hvem sin blogg en er på. Skal prøve å ikke bli helt som alle de "andre", men du vet!!! hehe
  Ønsker deg en strålende søndag.

  Klem Ann<3

  SvarSlett
 2. Hehehe...morsomt innlegg!Var ikke det alle tingene da?:) Jeg har en del på den lista..mye pga blogglandia ja...hihi..Har lyst til å bytte min sorte kitchenaid tilm..den var liksom ikke fin nok lenger..(huff hvor skal dette ende..smiler)God helg til deg:)
  Klem fra
  Lotta

  SvarSlett
 3. Ønsker meg et Smeg kjøleskap...og er nok ikke den eneste;-)

  SvarSlett
 4. Jeg er ikke komet dit enda .Jeg har vel mer sansen for ting jeg har inner fra. Men noe blir det jo.

  SvarSlett
 5. Helt enig! Påfallende, vi lar oss rive med!

  SvarSlett
 6. hehe..veldig enig..jeg er super hekta på greengat,koppene fra Bastion, og hvite møbler...:)og slenger meg på de andre her,du skriver bra...fantastisk stemningsfull blogg har du;)

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails