lørdag 8. august 2009

Hjemmestrikkede kjøkkenkluterNei. Det er ikke jeg som har strikket. Disse kom i posten. Fra min gode venninne Elin! Å, så glad jeg ble! De var kjempefine! Nydelige! Tusen hjertelig takk for de fine kjøkkenklutene, Elin! Du er flink til å strikke altså! *bøyer meg i støvet* Herlige farger, og kan vaskes på 60 grader - tipp topp! Igjen: tusen takk!


3 kommentarer:

 1. Hei! For en koselig blogg du har! Kommer helt sikkert igjen!! Ha en fortsatt fin sommer!!

  SvarSlett
 2. Så fine de klutene var! Holder på å strikke noen jeg og. Er akkuat ferdig med min første, men den er ikke så fin som dine. Min er strikket i bare rettstrikk. Så utrolig fin layout du har fått deg. Har strevet litt med å lage noe lignende, men finner ikke ut hvordan jeg gjør det... Har du noen gode råd?

  SvarSlett
 3. Så skjønn blogg du har!
  Nå har jeg scrollet meg
  nedover her og kost meg
  med alle innleggene!
  Ønsker deg en fin helg
  videre!

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails