onsdag 5. august 2009

Mikkelsbærtur...Jeg, ungene og min gode venninne Elisabeth hadde en litt mislykket blåbærtur i går. Vi gikk et sted jeg trodde det ville være plenty av blåbær. Men jeg tok feil. Her fant vi bare en liten håndfull mikkelsbær. Vi slo av en koselig jenteprat på en stein. Og Andrea gikk oppdage skog og mark. Før vi vendte nesten hjemover igjen.


6 kommentarer:

 1. Fantastisk allè!! Morsomt å være på oppdagelsestur med barn..

  SvarSlett
 2. Heisann Cecilie! Liker godt å følge med på bloggen din. De nye endringene gjorde seg godt! :) Har du forslag til vakre steder hvor vi kan ta bryllupsbildene våre i oktober? (Farsund/Lista-områdene) Klem fra Lill Therese

  SvarSlett
 3. Gratulerer med ny blogg;)
  Ser ut som en koselig tur, blåbær eller ei;)

  SvarSlett
 4. Selv om ikke det ble det helt stor med innhøstingen,ser det hvertfall ut til at det hvar en fin tur.Fine stemningsbilder syntes jeg.Og nydelige blomster du har i hagen din.

  SvarSlett
 5. God morgen! Så herlig tur..Kjempe flotte bilder:) Ønsker deg en fin dag!
  Klem fra
  Lotta::)

  SvarSlett
 6. Koselige bilder,var sikkert en fin tur.Mikkelsbær var et nytt navn for meg.Kaller dei for Blokkebær eg.(vestlenning som eg er).Slo opp i ei bok og leste masse rart om disse bæra.(Myter og overtro.)

  La meg til som følger.Klem..

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails