fredag 11. september 2009

Det staves H-E-L-G


Ukedager og helgedager forveksles fort hos meg. Dagene blir nokså like når jeg er hjemme hele uka. Datoene går i alle fall i ball. Men uansett er det jo alltid litt mer spesielt med helg. Herlig!
Bildene viser julematen til småfuglene. Hentet inn en bukett fra åkeren i dag. Synes det er skikkelig julestemning med julenek på trappa. Helst med snø på. Og rød sløyfe.

God helg
!


5 kommentarer:

 1. Enig at dagene går i surr,når man går hjemme,ingen tvil om det,men i dag husket jeg faktisk godt hvilken dato det var...11 september,en dato som på en måte har festet seg for alltid,etter den foferdelige terroraksjonen mot USA, i kveld tennes et lys for dem som mistet livet,og for dem som mistet noen de var glad i,den dagen....Takk for mange hyggelige kommentarer på bloggen min,og beklager at jeg har vært litt dårlig på å gjengjelde det dem siste dagene..men nå skal det bli andre boller:)god helg til deg og dine,og heldig er de fulgene som finner veien til den blå halvkule:)klemmer

  SvarSlett
 2. Kom nesten i litt julestemning av bildene dine:) Heldig deg som kan ordne egne julenek. Mange fornøyde fugler ser jeg:)
  Helg er supert og jeg ønsker deg ei super god ei:)

  SvarSlett
 3. Jeg er enig i at dagene går litt i surr når man er hjemme;) Og datoer- hva er det?? Fuglenek er bare såå koselgi når den tid kommer- må være koselig å kunne hente i egen åker;) Vi fikk to nek i fjor- men jeg syntes ikke at fuglene spiste noe særlig av dem- eller kanskje det ikke var noe særlgi med fugler?
  Ha en fin helg!!

  SvarSlett
 4. Og jeg vet ikke hva som skjer- men bokstavene kommer så veldig hulter til bultert;)

  SvarSlett
 5. Å ja, jul ♥ Ser for meg at det er koselig med jul på en gård! Og tenk så fort det går nå:) Takk for at du fikk meg i julestemning:) Og ha en riktig god helg! Du publiserer så mange innlegg at man blir jo nesten bortskjemt;) klem

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails