onsdag 23. september 2009

En tur i lia...


Vi var med jentenes oldemortur i Åmdalslia her om dagen. Her har broren hennes en skråning full av plommetrær, epletrær og pæretrær. Og ikke minst - høner på toppen av bakken. Storegull koste seg med høstens frukter, og mamma fikk med hjem egg.

Ps! Alpakkaene immigrerer til Norge i dag!


8 kommentarer:

 1. Nam - de eplene så gode ut...

  SvarSlett
 2. Så koselig:)
  Gleder meg til å se alpakkaene når de ankommer Båro. Max kommer nok til å lure veldig på hva det der er for noe;) hehe..

  SvarSlett
 3. Ah, der så det koselig ut! Jeg savner landet så masse nå for tia, balsam for sjelen med slike bilder... :)

  SvarSlett
 4. Så flott blogg du har! Fine bilder:)

  SvarSlett
 5. Så koselige bilder, her har vi en kurv med epler fra hagen til svigers...fine og gode :) Ha en fin dag!

  SvarSlett
 6. Hei hei! Først må jeg si TUSEN TAKK for awarden du ga meg! Så snilt av deg:) Skal vise den i neste innlegg, glemte det i dag.. Så deilig det må være å ha en hage full av frukttrær! Og høner! Det er min drøm også. Ønsker deg en fortsatt fin dag! klem fra silje.

  SvarSlett
 7. så fine og idylliske bilder.....misunner de som har en hage full av frukttrær, det må være herlig og bare kunne tasse ut i tosselossene og bare hente seg litt frukt...sukk...litt misunnelig;)ha en fortsatt fin kveld:)håper formen din er bedre;)klemmer

  SvarSlett
 8. Så utroli mye bra bilder du har her. La meg inn som følger jeg.... ha en nydelig høstdag hr skinner sola fra nesten skyfri himmel) Vibeke :-)

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails