søndag 20. september 2009

Hvorfor "Den blå halvkule"?


Kanskje er det noen der ute som lurer på hvorfor jeg har kalt bloggen min Den blå halvkule. Jeg har jo glemt å forklare det. Det sier seg kanskje ikke selv. Tingen er at på drømmetomten min nede på gården er det helt flatt. Lista har et flatt landskap her ute med havet. Når jeg står på tomten min er hele himmelhvelven over meg en stor blå halvkule. Helt åpent landskap. Med et blått lokk. For meg er altså den blå halvkule = himmelhvelven.

Ønsker alle som er innom en riktig trivelig uke!
Hilsen meg under den blå halvkule! :)


4 kommentarer:

 1. Så kreativt navn på bloggen :)

  Ønsker deg en fin start på uken, Cecilie!

  Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 2. så fint at du delte :)

  klemmer

  SvarSlett
 3. Nydelig beskrevet - ha en deilig uke du med.

  SvarSlett
 4. Hmmm, kanskje jeg skulle døpe om bloggen min til den grå halvkule...? Hihi... Neida, vært fint denne helga da :)

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails