torsdag 10. september 2009

Inspirasjon til stue


Liker veldig godt slike gamle, nostalgiske pinnestoler - i skjønneste patina. Hvis noen har noen til overs, sier jeg ja takk. ;) I et eventuelt nytt kjøkken har jeg lyst til å bruke slike pinnestoler rundt kjøkkenbordet. På dette bildet er en stue hentet rett ut fra et gårdshus.
I like!
Bildet er hentet fra countryliving.com; Grey Crawford.


1 kommentar:

  1. koselig at du tok deg tid til ett besøk hos meg også! Kokkeklærne ble bestilt idag på sprell.Og jeg gleder meg til pakken kommer i posten!

    Sånne stoler er kjempelekkre.jeg har 2 lignende selv,men har ikke helt bestemt meg for hva jeg skal bruke dem til...

    Håper du får en fin kveld. Her blir det stearinlys og film med mannen*lykke*

    Klemmer fra meg:)

    SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails