onsdag 9. september 2009

Kokkelerende engel ♥Blå og hvit rutete kokkehatt. Søtt forkle med røde detaljer. Vott i samme mønster. "Varm" pizza i ovnen. Flere gryter på ovnen. Drikke i miniglasset. Påminnelse om at retten er varm, og det må blåses. Ja, denne kokken serverer minst fem-retters middag når hun først er i gang. Min egen lille kokkelerende engel!7 kommentarer:

 1. Ååååh,så skjønt! En nydelig liten pike;)

  Kan jeg spørre hvor "kokkeklærne er kjøpt??

  SvarSlett
 2. De klærne var fine- hvor har du kjøpt dem?
  Og jeg må innrømme at jeg trodde pizzaen var ekte (jeg må visst være bittegranne sulten;))

  SvarSlett
 3. For ei nydelig lita jente med Pizzaèn klar på brettet. Jeg så på Gave og interiørmessa, at det var mye "mat" til barn i tekstil. Det var så fint! Gøy å se det til en levende modell: )

  SvarSlett
 4. Koselig med kommentarer! Takk! :)

  Kokkeklærne er kjøpt på sprell.no, samme er pizzaen. :)

  SvarSlett
 5. Hihi, så skjønn i full kokke-bekledning! <3

  SvarSlett
 6. Så fin hun var. :-) Pizzaen var kjempetøff.

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails