tirsdag 22. september 2009

Nå ble jeg glad!


Da jeg logget meg på dataen nå på morgenkvisten fant jeg denne fine awarden til meg fra Monja med bloggen Emma og Sofies verden.
Monja har en helt fantastisk hyggelig blogg! Ærlig og sjarmerende, og absolutt til å bli i godt humør av. Jeg er innom hver dag, ettersom vi har to små jenter begge to - og dermed mye til felles. Verdt et besøk!
Så - tusen tusen takk for awarden! Satte stor pris på den! :) Skulle gjerne gitt den tilbake jeg - for det er gjensidig. ;)
Velger å gi den til to til; Elisabeth med Lykkehjørnet og Silje med Silje-sin. Herlige blogger!

Ha en fin dag!6 kommentarer:

 1. Gratulerer. Vel fortjent!

  Nå begynner det å komme detaljer om den store landsleiren for speidere på Lista til neste år - dit skal begge jentene mine - og noen tusen andre ;-)
  Er du involvert i leiren på noen måte?
  http://www.kfuk-kfum-speiderne.no/no/Gronn_Action_2010/Landsleiren/

  SvarSlett
 2. Gratuleeerer så mye!! :D Vel fortjent ;)

  SvarSlett
 3. Hei kjære Cecilie.
  Tusen takk for Award. Du er så god. :-) Det varmer mitt hjerte.

  Og gratulerer med Awarden din. Du er den vell fortjent. Du har en kjempefin blogg.

  Klem

  SvarSlett
 4. gratulerer..og ikke tilfeldig;)
  Ha en fin dag

  SvarSlett
 5. Hei,,kommer bare innom for å takke for fine og rause ord,både her i dette innlegget, og på bloggen min:)det er så koselig å få, og jeg setter UTROLIG STOR PRIS PÅ DET:) Så ønsker jeg deg god bedring, og håper du blir raskt frisk, brystbetennelse er noe herk......selvom jeg har sluppet det. Og hadde jeg kunnet, skulle jeg selvfølgelig slengt med noen boller...er ganske treffsikker i mine kast, men det å kaste fra øst til sør, blir nok litt i drøyeste laget, selv for meg:)klemmer

  SvarSlett
 6. Så hyggelig med award! Du har virkelig fått til en kjempefin blogg. Jeg besøker den sånn ca hver dag :)
  Ønsker deg en herlig onsdag, kjære Cecilie!
  Klem fra Lill Therese

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails