onsdag 9. september 2009

S ø s k e n k j æ r l i g h e t ? ♥


Jentene mine har begynt å sette pris på selskapet i hverandre. De ler sammen. Smiler til hverandre. Og viser glede over å ha den andre i nærheten. Ofte er det storegull som har overtaket. Men noen få ganger får også lillegull kontroll over søsteren sin. Dette skjønne bildet er vel en av de første søskenfightene. Flere skal det nok bli...


8 kommentarer:

 1. Så herlige;)
  Så koselig å se at de har sånn glede og selskap i hverandre!
  Slagsmål må man vel regne med, det er ekte søskenkjærlighet det...

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Så herlige:) Og flettene i innlegget under var bare nydelige:) Gleder meg til augusta får langt nok hår til at jeg kan flette det:) Ha en fin dag, og kos deg med dine skjønne jenter! klem fra silje.

  SvarSlett
 3. Så nydelig! Her i huset er jentnen nesten sluttet og krangle-og godt er det!
  Så fine de er!

  Ha en fin dag!

  Klem!

  SvarSlett
 4. Søskenkrangel må nok til... husker jeg og lillesøsteren min kranglet som hund og katt i det ene øyeblikket, og i det nete var vi perlevenner:o)

  Fint bilde av jentene.

  Klem

  SvarSlett
 5. Hihi, helt sikkert! Min storesøster vant somregel hos oss, til jeg vokste fra henne og ble sterkere, da ble hun PLUTSELIG for voksen til å sloss.... hehe... :P

  SvarSlett
 6. Hihi, så søte! Flott blogg du har:)
  Eg likte meg godt her inne hos deg!
  Ha ein fin kveld:)

  SvarSlett
 7. Haha, nå har det begynt! ;)
  Det er virkelig to nydelige døtre dere har! :)

  Synes det er kjempe koselig å følge med på din blogg også, er inne på den i tide og utide! :D

  KLEM, Agnete

  SvarSlett
 8. Så skjønne! Og slik ein fin blogg!

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails