mandag 21. september 2009

Silokjøring


De siste dagene har det vært fullt kjør. Har lagt plansilo. Vi driver blant annet noen hundre mål jord på Lista flystasjon, og dette ble lagt i silo. Storegull var med pappaen og kjørte traktor på flystripa. (selv har jeg kjørt traktor, lastebil, personbil, varebil, sykkel og rulleskøyter på landingsstripa) Deretter koste vi oss i gresset. Gøy for pappaen å få besøk. Herlig!

4 kommentarer:

 1. Så koselig! Jeg har selv vokst opp på gård og kjenner meg litt igjen i forhold til hvordan jeg husker min barndom, i innleggene dine, gode minner!! Barna dine er heldige:-)

  SvarSlett
 2. Så koselig for pappaen og få besøk. Dere er gode.

  SvarSlett
 3. hei og god natt for jeg vel si...ser ut til at dere har hatt en fin dag, ville si at det ligger en ting å venter til deg på bloggen min, håper du tar den imot:)klemmer

  SvarSlett
 4. Heisann og god morgen.
  Artig å lese om dere - høres ut som en koselig familie, med masse kjekt og spennende å ta seg til.
  Ha en fin fin dag.
  Hilsen Helen

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails