søndag 18. oktober 2009

Adresse: Skollevoll

Da er alpakkaene vel fremme på Skollevoll. Og de har allerede funnet seg til rette. Etter mange timer på hengeren, fikk de en velfortjent dopause. Velkomstkomiteen bestod av skuelystne familiemedlemmer, hønene og moskusendene. Og en hest på andre siden av gjerdet. Mange nye inntrykk - som ble tatt med knusende ro. Storegull har også prøvd å gi dem kraftfor, men de var ikke helt klare for det. Herlige dyr!Velkommen til gards
!


8 kommentarer:

 1. Så flotte og søte de er! Kos dere masse med dem :) Klemmer fra Elin

  SvarSlett
 2. Så fine:)
  Gleder meg til å se de i morgen:)

  SvarSlett
 3. Søøøtingene, jeg smelter i alle fall! :D Nokså merkelige positurer da! Heheee... :P

  SvarSlett
 4. Åhh, så søte.
  Tipper Renate mi hadde nok hatt lyst til å klappe dem. *smelte*

  SvarSlett
 5. Så søte!
  Dette blir spennende å følge med på :)

  Klem

  SvarSlett
 6. Hei og god morgen...gratulerer med nye familiemedlemmer...og for en velkomst dem hadde a gett..her ønsket både store,som små, dyr som mennesker dem leser jeg...HYGGELIG;)tenker dere har hatt en herlig helg,og litt spenning...gleder meg til å se mer til disse dyrene....ønsker dere alle en fin uke også..klemmer fra en trøtt Monja....(Emma Eline vil ikke la seg friste av Jon Blunds turer til drømmeland om dagene...da blir ho mor sliiiiiiten;)

  SvarSlett
 7. Gratulerer med alpakkaene! Vi takker så mye for tilliten, ved at AlpakkaBromma har fått sjansen til å levere dine dyr.Vi skal forsøke å gjøre oss tilliten verdig. Husk: Vi er bare en telefon eller melding unna.

  Leif Inge og Bjørg
  AlpakkaBromma
  www.alpakkabromma.org

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails