lørdag 10. oktober 2009

Bare for å friste...Selskapet har dratt, og ungene er lagt. Vi har hatt det kjempekoselig. Oksesteiken ble godt tatt imot, sammen med fløtegratinerte poteter, rødkål, ertestuing, smørkokte grønnsaker - asparges, rosenkål og gulrøtter. Med god brun saus.Til dessert hadde vi varm sjokoladekake med melisdryss, hjemmelaget bringebærsorbet med litt frisk pynt. (Bildet ble tatt etter noen smaksprøver) Det smakte!


God lørdagskveld alle sammen!


6 kommentarer:

 1. MMMMMMMM.....sier jeg bare,har akkurat forspist meg på taco,men nå ble jeg jaggu sulten igjen,hehe,det så så godt ut,og oksesteik da,det er jo såååååå nydelig....det så himmelsk ut...og får et fantastisk nydelig bord du hadde dekket,det var vakkert og vel gjennomført,flink vertinne du har vært,håper du er stolt av deg selv ikveld:)klemmer

  SvarSlett
 2. Så utrolig flott og koselig du hadde pyntet bordet, må ha vært en fryd å sette seg der, kjempeflink synes jeg du har vært! Klem fra Elin

  SvarSlett
 3. Det så utrolig fristende ut;) Og du hadde pyntet bordet kjempefint!! Hjemmelaget sorbet hørtes veeldig godt ut..fikk såå lyst på det -akkurat nå!! Du får legge ut bilde av vassgraut neste gang- for å motvirke all fristelsen;)

  SvarSlett
 4. Mmmmmm, det så utrolig godt ut!!!
  Nydelig pyntet bord også:)

  Ha en fortsatt fin kveld:)
  Klem Linda

  SvarSlett
 5. argh! Ja, du kan det med å friste!! Og jeg som bare har spist en Big mac i dag.. Huff, det blir lenge til neste gang! men hva gjør man ikke for de barna :)

  God helg!

  SvarSlett
 6. Det så veeeldig godt ut...og ingenting er som en god, saftig steik;)
  En fin søndag ønskes deg!

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails