mandag 12. oktober 2009

Change of plans...


Jeg får alpakka fra en oppdretter kallt Alpakka Bromma i Hallingdal. Planen var å få dyr til våren. Men impulsiv som jeg er, får jeg dem i høst. Nærmere bestemt så snart vi har tid til å hente dem. Disse to flytter til oss:Nydelige dyr! Begge er drektige med en hvit hingst. Så det blir hvite avkom i august/september. I dag har jeg vært og kjøpt gjerdeutstyr. Og så er det opp til min kjære mann når han har tid til å hente. Til helgen kanskje?
Bildene har jeg fått fra Alpakka Bromma.


6 kommentarer:

 1. Så spennende;) Får håpe henting og alt går fint;) Utrolig søt musehistorie under;)

  SvarSlett
 2. Ja, til helga !! Dette blir kjekt. Hugser når me fekk våre første høglandsfe, dei to vart me kjent med. Annleis no når det er 30 stk ! Gler meg til å fylgja med på dette !!

  SvarSlett
 3. Noko så koseleg! Verkeleg skjønne dyr:)
  Ha ei herleg veke!
  Klem Anne:)

  SvarSlett
 4. Så inspirerende :)
  Her i huset har vi bestilt 15 lam i dag. Drømmen er å få liv i en gård som har vært nedlagt i mange år, og på sikt kunne leve av den.Kommer til å tilføre forskjellige dyr etterhvert. Gleder meg til å følge med deg videre, og høste masse inspirasjon :)
  Klem Madeleine

  SvarSlett
 5. Så spennende, vet alt om det og ikke ha tålmodighet...for å si det slik, jeg stod ikke akkurat først i køen da det ble delt ut..haha...alpakkar er jo så nyyydelige dyr også...gleder meg til å følge med;)ha en toppers uke, det ønsker jge deg, og dine kjære....klemmer fra Monja.

  SvarSlett
 6. Hei hei. Så koselig at dere får dem snart. Vi får prøve å komme på besøk til uka igjen. Blir spennende å se dyrene. :-)

  Klem.

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails