fredag 16. oktober 2009

HøstpyntGresskar og lyng. Finner du for tiden på kjøkkenøya mi. Koselig å få litt høst inn i hus. Og deilig å fyre i peisen. Tenne lys. Og lage en god kopp kakao. Høst er ikke favorittårstiden. Men koselig enn dog.


4 kommentarer:

 1. åååå jeg elsker høsten jeg da,da føler jeg at jeg kan sitte inne med good samvittighet og kose meg...;)akkuart som jeg ikke gjør det ellers,haha...lyng er så fint, nydelig pyntet på kjøkkenøya i,heldige du som har det,det ønsker jeg meg også,men med det lille kjøkkenet vi har,kan jeg bare drømme om det....men en dag,en dag da skal den drømmen bli virkelighet;)ha en herlig fredag...klemmer fra Monja

  SvarSlett
 2. Enkel og koslig haustpynt ! Har hive ut lyngen eg hadde plukka inn for eg lurer på om eg reagerte allergisk på den. Men er så redd det skal vera katten...

  God helg til deg og dine.

  SvarSlett
 3. Hvordan oppfører Lynga seg inne? drysser den mye?
  Har og lyst på Lyng, men har fjorårets lyng friskt i minne. Vinden blåste av alt med en gang.. Har og tenkt på å han inne, men var litt i tvil om den vil slippe alt med en gang da og, siden varmepumpa dreper det meste...

  SvarSlett
 4. Så koselig å pyte med litt høst ting. Det er kanskje det jeg også må gjøre. Liker egentlig ikke høsten så godt, men det er jo masse fine ting i naturen som man kan lage det høstkoselig med. Fint middagsbors du hadde pyntet her forleden dag. Nydelig. :-)

  Det ligger en utfordring til deg på bloggen min.

  Ønsker deg og dine ei god helg!
  Klem.

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails