lørdag 17. oktober 2009

I dag har det flyttet inn fuglTre høner og tre moskusender har flyttet inn i løa i dag. Skjønne fugler. Fuglen over er et blinkskudd jeg fikk da vi var i Kypros i 06. Vel å merke en struts. Bilder av mine fugler kommer etter hvert. De heter henholdsvis Plipp, Plopp og Plomma og Tipp, Topp og Tulling.


Vi har gjerdet ferdig for alpakkaen i dag. Og min kjære, gode mann kjører og henter dem i morgen! Du og du som jeg gleder meg! Under ser dere mitt første møte med kameldyr. Også disse tatt på Kypros. Kan man annet enn å smelte når de søte, sjarmerende øynene..?God lørdagskveld alle sammen!
Ps! Jeg gleder meg til i morgen!


4 kommentarer:

 1. Så gøy med fugler:)
  Moskus ender er jo kjempefine! Blir spennende når du får alpakkaene. Skal du ha de ved huset? Må forbi med Max og få sett de:)

  SvarSlett
 2. Hei hei frue. Ligger en award til deg inne hos meg. Ha en go kveld og søndag. Takk for titten i kveld. Skjønne bilder av dyra. Stor klem

  SvarSlett
 3. Så morro at det komer litt dyr i løa deres. Dere er heldige. :-) Blir spennende med alpakka.

  Klem.

  SvarSlett
 4. OOoo, jeg gleder meg med dere, og er klar for bilder av de nye familiemedlemmene! ;)

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails