tirsdag 20. oktober 2009

Tusen, tusen takk!Therese, med den skjønne bloggen Min hverdag på landet har gitt meg en award! Så utrolig koselig og snilt av henne! Setter virkelig pris på at folk liker bloggen min. Selv om jeg blogger mest for meg selv, er det alltid like hyggelig at andre mennesker koser seg med det jeg blogger. Det varmer! Tusen takk, Therese!
Jeg sender awarden videre til Lykkehjørnet, Tullik og Emma og Sofies verden. Utrolig herlige damer med flotte blogger! :)

Ha en fin dag!


2 kommentarer:

  1. ååååå så utrolig morsomt, og tusen takk for at du gir den videre til meg....jeg blir rørt og glad....det var virkelig en koselig overraskelse:)så tusen takk, skal blogge om det i morgen....:)synes jo du har fortjent den mer enn meg...da din blogg er så levende...og full av gode hverdagsøyeblikk....også er du jo en veldig engasjert og god bloggvenninne...veldig glad for at du oppfatter meg slik også...så tusen tusen takk....klemmer fra Monja

    SvarSlett
  2. Tusen takk for award. Går det an å senda den i retur til deg ? jaja , veit det vel kanskje ikkje var meininga, men bare eit uttrykk for at eg synest DU har eit flott blogg !! Har vore litt travelt her så det vart litt mindre blogging, men sånn er det bare av og til ! Ein nydlig dag til deg og dine.

    SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails