onsdag 11. november 2009

Gaver fra Bo med barn


Julegavene jeg bestilte fra Bo med barn nylig, kom i posten i går. De har en fantastisk service. Alle pakkene var ferdig pakket inn, med flott papir og bånd. Tusen takk! :) Anbefales.Ps! Heng deg på min give away - klikk på bildet i kolonnen til høyre!

4 kommentarer:

 1. Tusen takk for kjempeflott tips!
  Jeg har planer om å kjøpe alle de gavene jeg ikke lager på nett i år. ;-)
  Fint at vi kan gi hverandre gode tips her i Bloggeland.
  -Eirin

  SvarSlett
 2. Hei
  Regner med det blir noen lykkelige jenter på julaften ja. Har selv handlet ting i fra Bo med barn og var som deg kjempe fornøyd med både varer og servicen.

  Klem

  SvarSlett
 3. jippi, og hurra, og takk for supert tips, det tror jeg jaggu at jeg skal benytte meg av....jeg som er kronisk i tidsklemma;)hehe....så herlig innlegg du hadde under her, ingenting er bedre enn å legge seg i nyvasket sengetøy, jeg elsker den følelsen:) Jeg kunne skifta på senga hver dag jeg, men da tror jeg vaskemaskin hadde steila, og blitt utbrent, haha;)ha en flotters kveld, her snør det faktisk litt nå:)klemmer fra Monja

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails