onsdag 11. november 2009

Høst på badet


Det nyeste rommet i huset. Nylig pusset opp. Varmekabler i gulv. Sorte fliser. Hvite fibo-trespo plater på vegg. Hvitt tak med spotter. Alt nytt. Kanskje et av favorittrommene mine i huset. Vinduskarmen bærer preg av høst og forbokstaven til lillejenta.
Dette fantastiske minihjørnebadekaret stod faktisk i kjelleren da vi overtok huset. (Kjenner du det igjen, Laila?) Det er akkurat plass til begge jentene. Supert! Gir litt rom til gulvplass også.Kanskje viser jeg litt mer bad en annen dag..?


8 kommentarer:

 1. Åh fine bilder! Det badekaret er det søteste badekaret jeg har sett... Gleder meg til flere bilder;) Klem klem

  SvarSlett
 2. å for et nydelig badekar da gett, det var skikkelig flott....kan man bli forelsket i et badekar???for da er jeg det;)og det i ditt badekar;) sov godt, nå er det snart natt her.klemmer fra Monja

  SvarSlett
 3. oppps, glemte å si nydelig bad også...ble bare så bergtatt av det lille badekaret....gleder meg til flere bilder;)

  SvarSlett
 4. Heisan ! Kjempefint bad og koslig badekar !! Eg liker veldig godt det svarte mot det kvite !!

  SvarSlett
 5. Jaaa, jeg vil gjerne se hele badet jeg! Herlig lite badekar da! :D

  SvarSlett
 6. Hei hei kjære deg. Så herlige bilder og for et skjønt badekar. Nydelig. Lekkert med lyng i vinduene. Ønsker deg en go helg. STOR KLEM

  SvarSlett
 7. Så fint det ble!! Gleder meg til å gjøre ferdig mitt! Mitt står halvferdig. Ny dusj er på plass, og veggene er nesten ferdig malt.. Nesten ferdig fant jeg ut at det skulle bli anderledes, og nå som det forhåpentligvis nærmer seg overtakelse, så vil jeg ha det større.. Så det har forandret seg noen ganger underveis:p hehe.. Men det blir bra til slutt da!:) Ha en fortsatt fin dag:)

  SvarSlett
 8. Hehe, ja jeg kjenner det igjen. Trodde det var borte for mange år siden.....

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails