lørdag 28. november 2009

Jul i stall og stueAdventstjerner i vindu. Både i stall og stue. Syvarmede lysestaker. Og adventstake. I morgen er det første søndag i advent. I dag har vi vært på en storartet julemesse, og jeg har mye gøy med meg hjem. Pakkekalenderen er nettopp klargjort. Jeg gleder meg til å pynte med lilla i morgen!

Ønsker alle lesere en velsignet adventstid!

3 kommentarer:

 1. For en herlig header du har!

  SvarSlett
 2. åååå, så koselig innlegg Cecilie, jeg har kost meg i dag jeg også, men nå har natten kommet hit til øst, og det regner jeg med at den har i sør også:)ønsker deg og dine en velsignet adventstid også...klemmer fra Monja:)

  SvarSlett
 3. Jeg elsker bloggen din, Cecilie! Syns det er så koselig å lese den når jeg savner hjemme iblant. Spesielt nå når det går mot jul.. Håper dere alle har det fint der hjemme!
  klemmer fra meg :)

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails