torsdag 26. november 2009

Julerush...


Førjulstiden min håper jeg at skal bli nesten rushfri. De fleste julegavene handler jeg på nett. Juleklærne også. Men i morgen drar vi en liten tur til byen for å handle litt julegaver. På lørdag er det menighetens julemarked, og da blir det også litt handling. Men det er jo bare ren glede. Ikke rush.
Bildet tok jeg i journalistutdanningen... Hvis noen skulle lure. ;)


6 kommentarer:

 1. Jeg ble ferdig med så å si alle julegavene for noen uker siden jeg, da slapp jeg også rush! :D

  SvarSlett
 2. Har ikke begynnt ennå jeg og er dessverre litt lik gutta....ute i siste liten;) Tøfft bilde! Ha en kjempe fin helg med shopping. Klem

  SvarSlett
 3. Æsj jeg har maaaaaaaaaaange igjen...Typisk..hehe.Men moro å gå å shoppe og da... Får dra tidlig(sånn ak åpnet senteret tid) God kveld til deg:)

  SvarSlett
 4. Kjempe smart å handle på nett! Det gjør jeg med familien min i USA men har ikke tenkt så mye på de her i Norge. Syns det er mange koselig julemarked nå får tiden også- der hadde jeg gjerne sett etter julegaver istedenfor shopping senter....stilig bilde!

  SvarSlett
 5. Hei hei... Så fin sånn med bilder og overskrift... Koselig med jul. Håper også på at førjulstiden blir lite hektisk... Gleder meg til julemarked. Vi tenkte oss en tur vi også. Vi sees nok.

  Klem.

  SvarSlett
 6. Fint mål å setja seg dette !! Håper også å unngå julerush. Kjempefin heading du har laga !!
  Ha det godt !

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails