lørdag 7. november 2009

Kaniner til jul


Disse søte Mailegkaninene skal ligge under juletreet i år. De, sammen med de bedårende møblene under, skal flytte inn på rommet til storegull. Jeg har handlet hos Bo med barn, som har mye flott i nettbutikken! Bildene er også lånt derfra.
Er de ikke søte?
9 kommentarer:

 1. VAKKERT:) Slikt ønsker jeg meg til jul også;)på vegne av barna...hehe.....man fornekter seg ikke, ønsker deg og dine en god helg, herlig bilde av Andrea, som koser seg med kakao....ingeting er mer herlig lykke en det. Klemmer fra Monja...psnå ble jeg brått litt usikker her, men det er Andrea som er eldst???meg og navn, er igrunn lik KATASTROFE..hehe

  SvarSlett
 2. uff, nok en gang en haug skrivfeil på meg, men daten henger seg opp her, jeg og tastene er ikke helt på nett ser jeg;)

  SvarSlett
 3. Så masse fint som skal under juletreeet i år då:-) Syns kaninene er utrulig søte!

  SvarSlett
 4. Så skjønnt! Elsker Maileg! Har bare Kaninene og en vogn,men ønsker meg resten av møblene til lillejenta! Det får bli en annen dag!

  Klem

  SvarSlett
 5. Hehe, må flire litt. Av overskriften trodde jeg at du skulle spise kaniner til julemiddag.
  Men enda bra at det ikke var det da *flirer*

  Søte kaniner forresten.
  Ha ei herlig helg.
  Hilsen Helen

  SvarSlett
 6. Så flotte julegaver, kan tenke meg ei som blir glad da!!!
  Ha en fin helg videre!

  SvarSlett
 7. Så nydelige møblene er... Skikkelig god stemning på rommet! :)

  Hadde vært gøy å få se det hele... :)

  *god klem*

  SvarSlett
 8. Fantastisk flott julegave! Heldige storegull!

  SvarSlett
 9. Ah, lykke, for en herlig gave! :D

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails