torsdag 17. desember 2009

En rød tråd


Det går bokstavelig talt en rød tråd gjennom julepynten min i år. Her er noen drypp. Har også bakt pepperkaker i dag (og nesten satt fyr på huset da jeg glemte et brett i ovnen, da jeg fikk besøk av en venninne...) I morgen blir det kanskje et nytt forsøk på pepperkakehus - hjemmelaget denne gangen...

4 kommentarer:

 1. Koselige bilder, takk for titten.
  Innom for å ønske deg en fin helg

  SvarSlett
 2. Ja er det ikke rart hva en sånn rød tråd kan gjøre. Det ble jul med enkle grep.
  Lykke til med pepperkakehus i morgen...Pass på!
  Klem Ann<3

  SvarSlett
 3. Hei! Takk for koselige ord inne hos meg ;) Sengetøyet er kjøpt på Living kr 399 og er altså å finne i voksen avdelingen ;) De hadde flere varianter, mye fint. Ordentlig myk flanell. Hadde lyst å kjøpe to sett til voksensoverommet også, men det tok jeg megikke råd til;)

  Ser det går en rød tråd i julepynten din også, koselig, syns rødt liksom hører til til jul jeg da ;)

  Ha en flott helg!

  SvarSlett
 4. Genialt å henge opp pepperkakehjertene med fint bånd - det skal jeg faktisk gjøre med en gang :-) Takk for tipset.

  Ha en herlig kveld. I Gudbrandsdalen er det hele 22 minus i kveld...

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails