tirsdag 22. desember 2009

Juletreet mittBusken er pyntet. Sju slager er i boks. Julegavene er så godt som ferdige. Juleantrekkene ligger rene, brettet og klare. Og julematen er i hus. Nå kan jula bare komme.Pynten på juletreet går i kuler (plast) i rødt og gull. Litt store og litt små hvite lys. Engler. Bestemors heklede snøkrystaller. Gyngehester. To rosa kuler - en for hver av jentene. Foreløpig bare èn ramme med babybilde av storegull i. Likedan ramme ble kjøpt i dag, og bilde kommer av lillegull så fort jeg får tid. Glitter. Og høyt i toppen den blaanke stjerne.Nå er det kvelden før kvelden før kvelden!
Snart jul!


4 kommentarer:

 1. Tusen takk for koslig kommentar, kan ikke ta all kred sjøl da det er mannen min som tar bildene, men får si det er et lite samarbeid.. Utrolig koslig med rammer med bilde av de små på juletreet. Hor får du tak i de?
  Ha en nydelig jul

  SvarSlett
 2. For et lekkert juletre,og så likte jeg innlegget under godt:)Noen ganger sier et blilde mer enn tusen ord,dette var et slik bilde:)Ha en riktig trivlig bitte lille julaften,godt å være i havn,selv er jeg ikke det,men snart,snart er jeg det:)og joiner deg i den klubben:)klemmer fra MOnja

  SvarSlett
 3. Nydelig...Alt er så pent og lekkert hos deg:) Ønsker deg en god jul!:)
  Klem fra
  Lotta

  SvarSlett
 4. Är bara och kikar inom och vill önska dig och din familj en riktigt god jul! Kramar Joy♥

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails