søndag 13. desember 2009

Lussekatter ღ
I dag er det 13. desember. Luciadagen. På formiddagen ble det bakt lussekatter. (Jeg skal røpe at jeg ikke hadde safran, så helt ordentlige lussekatter ble det ikke. Look-alike-lussekatter.) Med god hjelp fra storegull. Som for øvrig spiste opp nesten alle rosinene før de kom på bollene...
Vi har hatt en kjempekoselig dag med grøtfest i løa, sammen med hele familien. Bilder kommer i morgen!

Tenn lys!


Tre lys skal flamme for alle som må sloss.
For rettferd og for frihet. De trenger hjelp av oss.
Må ingen miste motet før alle folk er ett.
Tenn lys for dem som kjemper for frihet og for rett.
Eyvind Skeie


3 kommentarer:

 1. Så flink du er. Hadde helt glemt hele Lucia. Fint vers også.

  Klem.

  SvarSlett
 2. Så sprøtt... Kom tilfeldigvis inn på loggen din via en annen blogg. Også ser jeg bildet av denne awarden på "you might also like". Og det er jo bilde av en award JEG har laget og sendt videre.. Hehe! Fin blogg du har da :)

  http://denblaahalvkule.blogspot.com/2009/09/na-ble-jeg-glad.html

  SvarSlett
 3. NAM!!! Var her i stad, men glemte å legge igjen kommentar(måtte lese masse fine innlegg vet du) Jo du har vunnet luke nr 12 og 13 i julekalenderen hos meg:) Bare send meg en mail;) Klem klem

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails