onsdag 16. desember 2009

Minijuletre på rotI et norgesglass. Pyntet med herlig julepynt fra Maileg. En liten trend som går rundt. Og jeg måtte teste ut. For, som kanskje mange har forstått: jeg liker det smart og rimelig. Sola skinte så fint inn på det lille treet mitt i stua i formiddag, noe som fremhever både treet og støvet på benken i bildene (beklager det...). Jeg synes minijuletreet var riktig så dekorativt. Faktisk var mannen enig!


 Det ordentlige, store juletreet står ute i løa. Kjøpt i dag. Det kommer ikke inn før om noen dager enda...


7 kommentarer:

 1. Hei. Det var ett fantastisk fint juletre, og pynten også. Koselig med disse små buskene. Selv har jeg bare avklippe grener i en krukke med litt pynt på.
  Kos deg i resten av førjulstida. Klem Ann<3

  SvarSlett
 2. Så koselig! Kanskje guttene kan få hvert sitt Norgesglass-tre på rommene sine.. Eller kanskje ikke - jeg ser for meg vann "all over" etterhvert...Greiner i glass er kanskje bedre. Uansett - kjempefint tre med pynt!

  SvarSlett
 3. Hei og hå...sendte deg just en melding på innboksen på facebook, bloggen min er vrang, håper du kan hjelpe:)for et vakkert lite juletre Cecilie, gleder meg sånn til å pynte treet snart jeg også, så kjekt å varme opp med et lite et:) Får en vakker pakke du fikk i posten da, din heldiggris:)jeg vil også ha sandkakeformer, tror jeg skal gå hjem å stjele noen i skuffen til ho mor:)klemmer fra Monja

  SvarSlett
 4. Så koselig. Jeg har også et lite tre i norges glass. Skaper litt jule-stemning, og nydelig lukt:O)

  SvarSlett
 5. Det var nydelig- og så fin pynt;) Jeg har tenkt at det hadde vært så fint med et slikt tre på rommet til storebror når det er ferdig..men det var før jeg oppdaget av gulvmalingen som enda ikke er malt- skal herde tre dager før man setter ting og tang på gulvet...men det ser virkelig ut som alle som har blogg har slike tre- begynner nesten å føle meg utenfor det gode selskap nå;) Tusen takk for gode ord fra deg! Ønsker deg en fin dag i morgen!

  SvarSlett
 6. Jeg prøver igjen:-) Disse greengate koppene++ som du har lagt ut bilde av... Jeg har bare blitt HELT betatt av dem:-) Men hvor kan jeg kjøpe dem? Prøvte og google det og forstår at de har en butikk i København... Men må jeg helt til Danmark for å få tak i dem?? De var bare så utrolig skjønne!!

  SvarSlett
 7. Hyggelig med en blogger fra heimplassen (farsund vel og merke :-), mye juleinspirasjon her ja. er akkurat ferdig med sjokoladetrøfler, så i helgen skal det smakes :-) Ta en titt innom www.densomventer.blogg.no når du har tid.
  Hilsen Gøril

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails