fredag 18. desember 2009

Mitt julekjøkkenNoen bilder fra husets hjerte! Kjøkkenet er julepyntet. Som resten av huset. Kjøkkenet mitt er langt. En kjøkkenøy, eller snarere en pir, skiller kjøkken og kjøkkenbord/spisestue. Innredningen er hjemmesnekret; delvis av min farfar, og delvis av min gode mann. Kjøkkenpiren og benkeplaten er min manns verk. Samt et fint og romslig matskap i hjørnet til venstre. Herlig!Ønsker alle en velsignet god helg!


6 kommentarer:

 1. Hei! For eit nydeleg kjøkken! Og sjølvlaga? Utruleg! Likte så godt pynten din ute også! Ynskjer deg ei fredfull adventshelg!

  Klem frå Elin :)

  SvarSlett
 2. For et HERLIG kjøkken, nok et bevis på at hjemmelaget er og blir best, selv når det gjelder kjøkken:)nyyyyyydelig, her kunne jeg garantert kost meg mens jeg bakte boller....eller laget havregrøt;)helt herlig Cecilie, og det var pynten du hadde ute på trappen din også.....kreative og flinke deg...klemmer og ønsker tilbake om en rolig, fin og fredfull siste advent helg...:)

  SvarSlett
 3. Nydelig bilde!! god jul
  Klem fra Lillan:))

  SvarSlett
 4. Hei. Så koselig du har det på kjøkkenet ditt. Julepyntete og vakkert.
  Nattaklem Ann<3

  SvarSlett
 5. Så koselig juestemning du har! Og så NYDELIG kjøkken!! :D

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails