fredag 25. desember 2009

RomjulstidGulvet bugner av julegaver. Mange julegaver. Vi fikk masse fint. Ingen nevnt, ingen glemt. Tilbake sitter mor, litt sliten, med mange minner, og spiser fløtekarameller etter dagens koselige familieselskap.
Karamellene som flyter over på bordet er et lite bilde på hvor heldige vi er. Mangfoldigheten og overflødigheten. Nok av gaver. Nok av god mat. Snille barn. Vi er heldige. Kan jo ikke annet enn å være takknemlig.5 kommentarer:

 1. Ja, det er så sant: Vi har MYE å være takknemlig for. Jeg syns jula er fin sånn. Man får tid til å tenke over de store spørsmålene i livet, når julaften er unnagjort og Den Store Freden senker seg.
  Ønsker deg en fortsatt god jul!
  Pludrehanneklem

  SvarSlett
 2. Me har det uendeleg godt ! Kjenner på takksemd for kjære venner og familie. Kjenner på sorg og sakn etter dei kjære me har mista, og som ikkje er blant oss anna enn i tankane. Men det er prisen for å ha hatt nokon ein var glad i , og det er ikkje vondt, berre vemodig.
  Så mange fine innlegg du har posta no i førjulstida. Koslige bilete og fine ord.
  Julefred ynskjer eg deg !!

  SvarSlett
 3. Så sant, så sant. Viktig å tenke over det av og til. Det er egentlig ingen selvfølge.
  Men når vi først er så heldige å bor i dette deilige land, så får vi bare nyte det.
  Ønsker dere en riktig herlig romjul.
  Klem Ann<3

  SvarSlett
 4. Hei hei kjære deg. Nå har jeg tatt en titt inne hos deg og ble overveldet. Mange flotte bilder, elsket kransene på den dobble glassdøren din. Det skal jeg tenke på. Her i hus har jeg jo to dobble glassdører. Nydelig. Hvordan har julen din vært til nå???Jeg og familien har kost oss så godt vi kan. Jeg har savnet bloggen da. Nå føler jeg at jeg har redigert og ordnet slik at jeg synes det er ok selv. Ønsker deg en flott romjul. STOR KLEM FRA MEG.

  SvarSlett
 5. Det er helt sant, og det er nok viktig å tenke over det en gang i blandt, så en husker hvor greit en faktisk har det! Karamellene var foresten fortreffelige gode :)
  Klem

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails