søndag 27. desember 2009

SparkeføreEn gang hvert femte år er det sparkeføre her på Lista. Og jeg fryder meg! Jeg fant fram min gamle spark fra barndommen, og tok storegull med på på tur (til oldemor som julebukk). Hun koste seg veldig der hun satt på sparken. Og jeg nøt den stille susinga av meiene mot det kalde underlaget. For en herlig, nostalgisk og sjarmerende aktivitet!5 kommentarer:

 1. Å så koselig! :)
  Har såå lyst på spark...

  SvarSlett
 2. Hei Cecilie:) Håper du har hatt en herlig julehøytid:) Ser iallefall ut slik på bildene:)og inneleggene du har skrevet:) NYDELIG:) Vi har bare koset oss, og slappet av.

  Snart er dette året omme, og et nytt står og venter på oss. Synes tiden flyr....føler at det ikke det er lenge siden vi startet på 2009, men nå er det jaggu snart et år siden det også..jaja, nyt de siste dagene av 2009, og spark i vei...det er en veldig koselig vintersyssel vet jeg:)både for voksne, og for barn:)klemmer fra Monja

  SvarSlett
 3. Så utrolig koselig. Varer dette været i noen dager til tror jeg at jeg må hjem ti l mamma å finne sparken min også. c",)

  Klem.

  SvarSlett
 4. Kjekt med spark !! Nyt det så lenge det varer....

  SvarSlett
 5. Hei, Takk for hyggelig hilsen. Herlig vinterbilde med sparken. Nyttårsklem Siv

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails