onsdag 9. desember 2009

Svibler i mosen
Billig og fint. Og gøy for en liten pike å hjelpe mammaen med å plukke mose. Ikke bare ble korgen plukket full av mose i dette ærend. Men også dagene som fulgte, ble mose plukket med største iver. Vanskelig for en mor å takke nei når de små gir en hjelpende hånd. Så: et lager av mose... Kjekt å ha!
Jeg er også veldig glad i servicet vi fikk til bryllupet. Grey Pearl. Ganske populært, har jeg forstått. Og se: det kan brukes til mer enn bare å servere mat på.
God onsdagskveld!


3 kommentarer:

  1. Kjempe god idè og veldig fint det ble :) God du er :) Klem

    SvarSlett
  2. Flott service ja:)tror det er rundt omkring i mange norske hjem:) Mose er innmari dekorativt,må ta meg en skogstur jeg også tror jeg...håper ikke jeg får ugle i mosen;-)ha en fortsatt fin,fin kveld.klemmer fra Monja

    SvarSlett
  3. Hørtes veldig hyggelig ut med mose-plukking:-)

    SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails