fredag 18. desember 2009

Utepynt ღ



Jeg pynter litt beskjedent ute på trappa. Her på Lista blåser det sjelden mindre enn kuling, og de fleste ting blåser fort avsted. Dørkransen har jeg spikret godt fast. Og dette er det ikke farlig med om forsvinner. Sinkbaljen, som inneholder appelsiner, klementiner (for gamle) og selvplukkede kongler, gir et naturlig fint preg, samtidig som det minner litt om jul





 Fugleneket jeg selv høstet inn i høst, er for lengst spist opp. Og det småfuglene ikke fikk, har vinden tatt med seg.


5 kommentarer:

 1. Så fint det var:)
  Prøvde meg på et lite tre i en sinkbøtte,men det står jo aldri på trappa som det skal, men flyr rundt med vinden:p Meningen var å pynte det litt, men får se an "forholdene" litt først.hehe..

  God helg!

  SvarSlett
 2. Nydelig! Julenek må jeg huske å kjøpe! Det er bare så koselig!

  Ha en finfin fredag!!

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails