tirsdag 12. januar 2010

Barnslig tallerkenhylle

En tallerkenhylle jeg fikk av min farmor er en perfekt måte å oppbevare de mest populære god natt bøkene på storegull sitt rom. Samt et lite smykkeskrin og en gammel leke som helst ikke skal lekes med for mye. En søt kanin har også god utsikt fra sin sitteplass.


Denne rosa pysekatten får meg faktisk til å få dårlig samvittighet. Jeg fikk den på en barneklær-forretning da jeg bare var inne for å bli fristet. Den hyggelige damen bak kassa gav meg denne søte bamsen, mens jeg streifet ut av butikken uten å kjøpe noe to minutter etterpå. (snille meg...) Det gnager enda...


God tirsdagskveld!


11 kommentarer:

 1. Så fint det ble!! Det er jo så gøy å lage til barnerom:)
  Kjempesøtt!!

  SvarSlett
 2. Det er noe jeg skal ha altså!!! Tallerken hylle!!:) Det kan brukes både her og der!!! :)

  Så koselig!!:)

  SvarSlett
 3. Å en slik tallerkenhylle vil jeg også ha:)helt nydelig, og den bamsen skal du ikke ha dårlig samvittighet for;)det er lov å ta i mot,selv når man ikke legger igjen penger;)

  Vet du hva, jeg skal begynne helt på start,så her blir det sykepleiestudier fra augsut av, vurderte å starte nå,og ta det deltid...men flesker til og tar det på fulltid, så er det jo et år med jobbing etter det før jeg kan søke på jordmor:)men tror det er vanskelig å komme inn der etter bare et år i sykepleie yrket. Men leste på sidene deres, at man får poeng hvis man jobber på nyfødt/føde/barsel avd, eller gyn.avd i forkant. Så da får jeg prøve å kare meg til en jobb som har med kvinnehelse eller spedbarn å gjøre:)

  Gleder meg til å starte på en ny epoke i livet. Deilig å kjenne at man er motivert, alt går så mye lettere da..:) Har vel egentlig alltid hatt en drøm om å bli jordmor, det har stått mellom det og politi...to helt forskjellige yrker, men det handler jo om mennesker begge deler...så en ting er det jo felles der...men jordmordrømmen er definitivt den som er størst:)

  Klemmer fra Monja

  SvarSlett
 4. En nydelig tallerkenhylle, passer perfekt til et barnerom og favorittbøker :) Takk for inspirasjon! Ha en fin kveld videre :) Klem

  SvarSlett
 5. Tallerkenhyller er virkelig dekorative:) Så mange koselige ting! Huff, er det ikke rart hvordan noen ting er i tankene våre lenge etterpå! Men det hadde jo vært for ille om du kjøpte noe bare fordi du følte at du måtte, er jo ikke riktig det heller:) Ha en fin kveld! klem fra silje.

  SvarSlett
 6. Så søt hylle med så mye herlig i! Som vi elsker tallerkenhyller! :)

  SvarSlett
 7. Fin tallerkenhylle! Og for en herlig lama...

  Hilsen Erika :)

  SvarSlett
 8. Så fin tallerkenhylle:)
  Vi har laget til nytt barnerom og hang opp tallerkenhylla idag:)
  Første gang jeg er på bsøk her inne hos deg.Kjempe fin blogg du har=)
  Ha en fin kveld:)
  Klem

  SvarSlett
 9. Helt lekker og et must på barnerommet:) Klem klem

  SvarSlett
 10. Du er utrolig gjennomført både på blogg, og bildene... Beundrer bloggen din like mye hver gang jeg er inne på den....

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails