onsdag 6. januar 2010

Det blå kjøkkenetFor en deilig følelse å få inn friske pastellfarger på kjøkkenet. Det røde har dominert en stund, og det er en kontrast å få inn duse farger. På mitt kjøkken er det mye blått. Kombinasjonen hvit og blå er nydelig synes jeg. Og husets hjerte bærer preg av det.


  Det føles også godt å henge opp nyvaskede gardiner. Disse kjøpte jeg faktisk da jeg var student, fallt for de med en gang jeg så de. Til sommeren, derimot, står liftgardiner høyt på ønskelisten!Hvilken farge har du på dine kjøkkengardiner? Noe annet enn hvitt? ;)


18 kommentarer:

 1. Så flotte bilder! Får skikkelig vårfølelse jeg! Det er godt å være ferdig med julen og glede seg mot lysere dager!
  Klem fra meg :-)

  SvarSlett
 2. Kjøkkengardiner? hehe, jo, forresten, det er jo beige liftgardiner der.

  Nydelig farge på hortensiaen, virkelig vakker :D

  SvarSlett
 3. Jeg har fremdeles julegardinene hengende på allrommet :) Men de er ikke så veldig julete og da går det godt an synes jeg. Jeg velger å kalle vinduet mitt vinterpyntet fremfor julepyntet ;) Og gardinene er da i grov hvit linstruktur med tynne røde striper (joda, det høres veldig julete ut, men er det ikke)

  Det ser vårlig og friskt ut på kjøkkenet ditt. Selv er jeg ikke så glad i blått, men synes ofte det er fint hos andre. Og gardinene dine er veldig fine! :)

  SvarSlett
 4. Hei du:)

  Takk for hyggelig hilsen hos meg:) Velkommen tilbake;)
  Nydelig blå hortensia du har vist oss:)Skikkelig vårfarge. Me like!

  Hilsen Sissel

  SvarSlett
 5. Jeg har jo jul enda, så mine er røde! :P Men jeg skal på shopping i morgen å se etter nye! Da blir de lyse, får se hva jeg finner i den kategorien!

  SvarSlett
 6. Jeg har faktisk ikke gardiner på kjøkkenet. Elsker å sleppe inn alt lyset og heller ha en klatreplante som snor seg rundt gardinstanga.

  SvarSlett
 7. Syns gardinene dine var skikklig fine jeg:o) Og de fine bildene av Hortensian, nå fikk jeg skikkelig vårfølelse! Har vært og kjøpt meg noen blomster og litt GreenGate i dag, trenger det nå syns jeg:o)

  Min kjøkkengardiner er røde, og det har de vært siden forrige jul... huff, skikkelig flaut, men jeg har bare ikke funnet noen gardiner jeg liker enda:o(

  Håper jeg snart kommer igang med oppussing av kjøkkenet og DA skal det bli nye gardiner:o)

  Klem Line

  SvarSlett
 8. Hei hei kjære deg. Skjønne gardiner og ei skjønn lita jente. Jeg selv har hvite blondegardiner. Ønsker meg nye etterhvert. Jeg har også sansen for lyseblått og ruter, kanskje jeg skal gjøre som deg. Ønsker deg en go uke. STOR KLEM FRA MEG.

  SvarSlett
 9. Så skjønt å se deilige vårfarger nå i januarkulda :) Jeg har ikke gardiner på kjøkkenet...siden benken går foran, og utsikten er rett i hagen/skogen. I tillegg synes jeg gamle lister rundt vinduet er "smykker" man ikke bør gjemme bort ;)

  SvarSlett
 10. Du har jo kjempe fine gardiner oppe! jeg er på leting etter lys blåe gardine i ruter,stripe eller bare lys blå!!
  Elsker den farven så på
  bildene av spisestua mi ser du det!!
  Ønsker deg en videre fin uke.
  KLæm Linda

  SvarSlett
 11. For en n y d e l i g blogg du har. Fantastiske bilder. Glad du dumpet innom meg- slik at jeg fant deg! Jeg gleder meg til å følge deg videre.
  Klem fra Tonje

  SvarSlett
 12. Så koselig kjøkken:)
  Foreløig er det enda julegardiner her. Har ikke hatt krefter til å fjerne jula enda.. Ellers er det skikkelige gårdsgardner på kjøkkenet, med høner og ender på. Jeg falt og for mine med en gang jeg så de:)

  SvarSlett
 13. Du tar fantastisk fine bilder... nydelige blåtoner ;o)
  Jeg har lift på kjøkkenet, i cremefarge ;o)
  Klem J.

  SvarSlett
 14. Lekkert og nydelig... Koselig! Jeg har beige lift...

  Klem klem

  SvarSlett
 15. Så koselig kjøkken Cecilie. Er også glad for å få bort det røde nå.

  Klem.

  SvarSlett
 16. Så koslig på kjøkkenet ditt! Her er det brunt og blått på gardinene.

  SvarSlett
 17. så så vackert, Tack för din vackra blogg, jag kommer att titta in fler gånger!!
  Ha det gott!

  SvarSlett
 18. Fin blogg du har, mange fine bilder:-) Gardiner ja - her er det lyse liftgardiner, men det er nok mest for å "skjule" noe av den mørke panelen. Vi leier hus i påvente av at vårt skal renoveres. Innsiden på en furu/gran kan være en fin beskrivelse av huset:-( Tror ikke det blir spes mye ubehandlet furu/gran i huset vårt:-)

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails