torsdag 14. januar 2010

I ly......av et traktordekk er det fint å spise lunsj. Med snø og noen vindstille dager har det vært greit å oppsøke bonden der han er, og grille pølser på bål. Storegull liker å være ute, og elsker å være med pappa på jobb. Og veslejenta tar nappen sin rundt lunsjtider, så hun merker ikke stort likevel...
I dag blåser det fantekjerring ute, så vi holder for det meste hus.

Tusen takk for alle koselige kommentarer!
Det varmer!6 kommentarer:

 1. åHHH, Skikkelig påskestemning på det bildet der!!

  SvarSlett
 2. Du er jaggu flink til å ta med barna ut...her har det vært så kaldt fram til nå,men i morgen skal jeg gå meg en laaaang tur...gleder meg:)

  Koselig stemningsbilde,ingenting å utsette på vinterstemningen på Lista landet:)klemmer fra Monja

  SvarSlett
 3. Sååå idyllisk!Du lever jo rett og slett drømmen min,du!!!Neida,skal ikke klage i det hele tatt på livet mitt,jeg har det veeldig bra,men for noen stemningsbilder da!Får håpe været holder seg noenlunde til helgen,så får vi finne litt ved,pølser m.m. og komme oss ut på tur...
  Hei og hopp:-)

  SvarSlett
 4. Mmmmm, dette såg kjekt ut !!

  SvarSlett
 5. D såg kjempekoselig ut:-) Jeg måtte bare legge igjen en kommentar og si at jeg har blitt "hekta" på bloggen din:-) Du har så mange koselige innlegg! Skulle ønske jeg kunne fått til en så PROFF blogg. Du er flink! Siv-Tone (www.gimegendagspause.blogspot.com)

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails