torsdag 21. januar 2010

Mitt første interiørkjøpDenne søte skålen har en like søt historie. Jeg var ikke mer enn 10 år. Så dette må sies å være mitt første interiørkjøp. 20 meter fra barndomshjemmet mitt, lå nærbutikken. Populært kallt Varehallen. Som så mange andre små butikkers skjebne, ble den lille butikken nedlagt. Og det var utsalg.
Jeg var nok bare innom for å kjøpe mitt ukentlige Wendy-blad, (ja, jeg er, og har alltid vært hesteinteressert...), da jeg kom over denne skålen. Den var feilpriset. Og da jeg kom til kassa, husker jeg hvor skuffet jeg ble da jeg skjønte at jeg ikke hadde råd likevel. Men jeg droppet Wendy-bladet, fikk litt avslag fra Harald, og fikk skåla likevel.
Nå står den i tallerkenhyllen i kjøkkenet.
Og jeg er fremdeles forelsket.

8 kommentarer:

 1. Så nydelig! Og så utrolig stas historie! 10 år faktisk, imponerende! Både at du kjøpte den der og ar du husker historia så godt! Det er bare 15 år siden jeg var 10 men jeg huske ekstremt lite :P

  SvarSlett
 2. Søt både historien og skåla:-)

  SvarSlett
 3. Så søt historie!
  Vi hadde også en slik nærbutikk, og det var veldig stas å sykle dit for å kjøpe lørdagsgodteri :)
  Hestejente var/er jeg også, men jeg husker at jeg var blitt litt for gammel til wendy-bladene da de kom. Men Penny-klubben derimot var en stor hit ;)
  Klem

  SvarSlett
 4. Så nydelig historie!
  Det er så herlig å ha ting med historie rundt seg!
  Koselig blogg du har!

  SvarSlett
 5. Ja, herlig historie. :)
  Det var godt bestefar var snill med deg og gav deg litt avslag :-)

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails