tirsdag 5. januar 2010

Morgenstund har gull i munn
Jeg er veldig takknemlig og glad for å være hjemmeværende mamma. Jeg elsker det! Bare det å kunne ta det helt rolig om morgenene er nydelig. Sove til ungene våkner, spise en god og lang frokost, tenne i peisen, kikke litt på TV med pledd på, før gulvet inntas som lekeplass når det har blitt varmt i hus. For så å kunne gå ut eller avsted senere på formiddagen. Jeg verdsetter hverdagen min hver dag, og nyter hver stressfri morgen.

Tusen takk for mange snille ord om nyresteinen. Angående sammenhengen mellom å spise sjokolade og få nyrestein, er det mørk sjokolade det gjelder. Men det er helst alt for høy tilførsel av melk og kalk som kan medvirke til nyrestein. Jeg har lest det blant annet her. I mitt tilfelle har jeg spist sjokolade/sjokoladekjeks og litervis med melk hver kveld de siste tre årene. Det måtte jo bare gå galt. Så bare kos dere med sjokoladen deres uten dårlig samvittighet.Ha en fin dag!


3 kommentarer:

 1. For et nydelig bilde!
  Nå venter vi på solglans og etter hvert sol her også.
  Akkurat i dag har vi minus noen-og-tjue, og det blir i kaldeste laget for meg, selv om jeg liker god, gammeldags vinter.
  Pludrehanneklem

  SvarSlett
 2. Så stemningsfullt!! <3
  Heeelt enig med deg, hjemmeværende mamma er luksus! Mine morgener ser også slik ut :) Og i dag la jeg meg igjen etter de to eldste gikk på skolebussen, for de to minste sov enda.. jeg fikk ligge helt til kl 10!! Det er ikke hver dag det er slik, men fyr i ovnen, pledd og lange frokoster er daglidags :) jeg tror blandt annet det må være det som er å nyte livet... :)Klem!

  SvarSlett
 3. Nydelig morgenstemning- synes det er så herlgi å se at solen skinner på fjellene igjen- jeg har begynt i jobb igjen- og snart skal storebror i barnehage på halv tid- men han er snart tre år også....jobber uansett ikke fullt- så har nok mer tid enn de fleste;) Ha en fin dag!

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails