tirsdag 5. januar 2010

Så stor!Mauren


Av Inger HagerupLiten? Jeg?

Langt ifra.

Jeg er akkurat stor nok

Fyller meg selv helt

På langs og på tvers

Fra øverst til nederst

Er du større enn deg selv kanskje?.13 kommentarer:

 1. Å det var et nydelig innlegg!

  :)
  Emma

  SvarSlett
 2. Har så sansen for det diktet! Og veldig søtt bilde til også :)

  SvarSlett
 3. Så søtt bilde :-) Skjønne jenter dere har.

  SvarSlett
 4. Koselig bilde! :) Og har jeg sagt at jeg elsker headeren din?? I do! :)

  SvarSlett
 5. Ja, det diktet er så fint...

  Bildet var også helt nydelig ;o)

  Klem J.

  SvarSlett
 6. Skjønn tulle! Et herlig bilde med nydelige ord til.♥ Jeg er fadder for en liten gutt som ble født da han var kun 1,2 kilo. Moren måtte være en del uten ham i begynnelsen og da rammet jeg inn et bilde av ham med dette diktet til henne.
  Tusen takk for utrolig fine ord hos meg, jeg blir så glad! Skal titte mer hos deg en dag med bedre tid, jeg likte meg veldig godt her! Klem fra Heidi

  SvarSlett
 7. Liker også godtdet diktet. Fint bilde til !

  SvarSlett
 8. Nydelig innlegg, med et nydelig dikt...men det nydeligste var vel den lille jenta på bildet:)søte barn du har, tenk nå er de små trolla våre snart et år...tiden går fort....trodde i grunn jeg skulle være fornøyd med to barn,og det er jeg da også...men alle gode ting er tre...;)så håper jeg får oppleve det å bli mamma en gang til om noen år....:)Ha en herlig dag kjære deg. Klemmer fra Monja

  SvarSlett
 9. Hei!
  Tusen takk for koselig hilsen! Du snakker om hyggelig blogg, men det er jammen din og! Her må jeg titte mer.

  anemone

  SvarSlett
 10. Tusen takk for kosleg kommentar:) Flott blogg du au.Kjempefine bilder!
  Ha ein fin dag du også:)

  SvarSlett
 11. Tusen takk for hyggelig kommentar!

  Og hvilken herlig feel good- blogg du har! :)
  Har lagt meg til som følger jeg, for kommer så gjerne tilbake. :)

  SvarSlett
 12. åå.. utrolig herlig!!!
  -Lindus:)

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails