fredag 22. januar 2010

Shabby detaljerHuset vårt bærer preg av at det er gammelt. Mange steder har vi beholdt det gamle. Dører og lister. Og det er litt gøy å tenke på oldemor og oldefar har gått igjennom og levd innenfor de samme dørene. At de er litt shabby og tegnet av tidens tann synes jeg bare er sjarmerende.

Låsekassen i døra inn til det nye badet, har vi måttet bytte. Dette fordi det gikk mange historier om alle de som hadde låst seg inne på nettopp dette badet. Denne døra hadde rykte på seg at den gikk i vranglås. En tid brukte vi bare en krok. Nå har den, som eneste døra i hus, fått ny låsekasse.

Uansett hvor mange ganger jeg har malt de gamle dørene, sprekker de opp igjen. Vi ser positivt på det, og det gir ekstra ventilering og luft til rommene. :)

God helg!


3 kommentarer:

 1. ♥hei kjære deg♥

  Først...så flink den lille jenta di har vært, og så smidig det gikk med bleieslutt prosjektet hos dere...det må være deilig, både for foreldre og barn...gratulerer med en mindre å kjøpe bleier til...hehe...(selvom hun kanskje bruker på natten litt til?)

  Synes shabby er sjarmerende jeg...så litt sprekker, og flass, gjør da ingenting....det har sin sjarm som du sier...snodig at man ikke skal synes det samme om seg selv, hehe....tenk om man kunne sett sjarmen i flisete hår, tørre hender og de andre skavankene, hoho, det hadde vært noe.

  God helg klemmer fra meg til deg:)

  SvarSlett
 2. Hei ! Så morsomt at dere også er gårdbrukere! Vi er veldig ferske da men tror vi kommer til å trives ! Ser vi har masse til felles , morsomt. Legger deg til om det er greit.

  Ha en fin helg!
  k.

  SvarSlett
 3. Åh, jeg elsker slike gamle dører! Forelska!!!

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails